The Singing School
Workshops

Ik verzorg diverse workshops zang op maat en aanvraag. Voor kinderen, op scholen, aan volwassenen en voor het bedrijfsleven.

Voor middelbare scholieren of volwassenen:

Zingen kun je zo !

Zingen is leuk! Vooral als je het samen doet met je klas of een groep. In deze zangworkshop zing je moderne eigentijdse liedjes bijvoorbeeld van Adele, Pink of Christina Aguilera of van Jason Mras, Maroon 5 of The Script….. Je leert de do's en don't s van het zingen en de tips en tricks die zangartiesten gebruiken. We besteden aandacht aan de basisvaardigheden van zingen. Uiteraard gaan we aan de slag met ritme en melodie, met koortjes zingen en meerstemmigheid en wat dacht je van een stage act? Deze workshop is voor iedereen, zangtalent is geen vereiste.

Thema wokshops:

• Zang workshop Nederlandse liedjes (Sonneveld, Borsato, de Dijk en meer!)
  • Soul & 'R&B' (leer deze stijlen en spetter van het podium af!)
  • Zang workshop Jazz en Blues (de basis vaardigheden en meer!)
  • Zang workshop: zing dat lied maar dan anders' (jouw versie van een bekend lied, wat te doen en laten)
  • 'Close harmony' (meerstemmigheid in 5 stappen)

Speciaal voor jonge kinderen vanaf groep 3 tot 8:

Groep 3/4, groep 5-6 en groep 7-8

Samen zingen we leuke bekende liedjes uit Nederland of verre landen, uit bekende musicals, van het Junior Songfestival, moderne liedjes of liedjes van vroeger. We kunnen er een dans bij maken of lekker zitten en zingen in de kring. We leren spelenderwijs over muzieknoten en melodie, over hoe je stem werkt en allerlei tips die zingen nog leuker maken !