The Singing School
Kinderen

De kleine zanggroepsles:

In groepjes van 2,3 of 4 leerlingen leren we de basis. We maken een begin met het ontwikkelen van je stem. Spelenderwijs maken we kennis met zangtechniek en muzikale vaardigheden en leren deze te gebruiken. Je leert je muzikale gehoor te ontwikkelen. We zingen de liedjes die jij wilt zingen; de nieuwste hits of liedjes uit musicals of het Junior Songfestival. We treden meerdere keren per jaar op.

Kinderkoren:

Samen zingen is superleuk! Je staat er nooit alleen voor, je hebt altijd steun aan elkaar en een hoop plezier! De koren zijn gemiddeld 7 tot 15 kinderen. Er zijn drie koren voor kinderen tot 12 jaar en 3 koortjes voor kinderen vanaf 12 jaar.

-The Singing School Juniors: voor de kinderen uit groep 3-4. We zingen liedjes uit alle windstreken. We leren onze stem kennen en ontwikkelen deze spelenderwijs. We leggen de basis voor een leven lang zangplezier.

-The Singing School Kids: voor kinderen uit groep 5-6. We werken aan je zangtechniek en presentatie. We ontwikkelen je muzikale vaardigheden en bouwen een repertoire op.

-The Singing School Teenagers: voor kinderen uit groep 7-8. We richten ons op een breed eigentijds repertoire. We werken aan een ontspannen zangstem, meerstemmigheid en performance.

Voor kinderen vanaf 12 jaar tot 15 jaar:

-Popkoor Vocal Select: We zingen populaire liedjes van Pink tot Jason Mras en vele anderen. Je leert gemakkelijk meerstemmig zingen en er is ruimte voor solozang. We werken aan je 'groove' en interpretatie.

Voor kinderen vanaf 14 tot 21 jaar:

-Popkoor Vocal Focus: In deze groep leer je verschillende stijlen zingen. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan je zangtechniek, twee- en driestemmig zingen en presentatie. Gedurende het jaar zijn er diverse optredens.

Pop en jazz koor: We zingen popsongs van Adele tot Amy Winehouse en jazzysongs. We werken aan je stageperformance en je zangtechniek en treden regelmatig op.