The Singing School
Volwassenen

De kleine zanggroepsles:

In groepjes van 2,3 of 4 leerlingen. Het uitgangspunt is het ontwikkelen van een ontspannen zangstem. We werken aan je zangtechniek en je presentatie. We gebruiken de songs die jullie willen zingen en maken daar samen iets bijzonders van! We werken aan meerstemmigheid, swing en intonatie. We treden enkele keren per jaar op.

Vocal coaching:

Voor als je een op maat gemaakt privé lesprogramma wilt volgen wat aansluit bij jouw specifieke wensen qua zangtechniek, stijlbeheersing, repertoire. Ik coach je naar jouw doelstelling toe. Bijvoorbeeld:

• Je wilt een optreden doen of een opname maken en de puntjes op de 'i' zetten
  • Je wilt een bepaalde stijl onder de knie krijgen; ik leer je de tips en tricks.
  • Je wilt aan specifieke onderdelen van je stemtechniek werken. We maken een speciaal oefenprogramma waarbij je de dingen traint waar het bij jou om gaat.
  • Je wilt close harmony leren zingen.
  • Je wilt je muzikale gehoor ontwikkelen of noten leren lezen.
Wat je uitgangspunt ook is; ik kan een traject op maat voor je maken. We werken altijd met materiaal wat jij wilt zingen.

Zangkoor:

Pop soul jazz koor 'All in One'

Zing die liedjes die jullie willen zingen! Pop, jazz, soul, en meer. Van Adele tot Aretha Franklin. Jullie kiezen zelf de liedjes en deze werken we samen uit tot swingende arrangementen waarin we allemaal een aandeel hebben, als koor en solo!
We werken aan je techniek: stembeheersing, intonatie, frasering en het vormen van een volle, ontspannen zangstem. Je leert gemakkelijk meerstemmig zingen en er wordt gewerkt aan je stage performance. We geven optredens om te laten horen wat we kunnen.
Zo zingen we ons met elkaar een niveau hoger, terwijl we als groep met plezier bezig zijn met het leukste wat er bestaat: zingen !

Groeples volwassenen:

Een introductie. Maak kennis met verschillende stijlen en de basistechniek van het zingen. We leren gemakkelijk meerstemmigheid en er is ruimte voor solostemmen. We werken aan onze presentatie en sound voor een swingend resultaat!